معاون دبیرکل سازمان ملل و مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا با حضور در مهمانشهر شهید ناصری ساوه از وضعیت پناهندگان افغانی مستقر در این مهمانشهر بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، ارتارین کازین در این بازدید که به همراه مسئولان کشور، استان و شهرستان صورت گرفت گفت: مردم و مسئولان ایران بسیار سخاوتمند و مهماننواز هستند و این مهم برای جامعه جهانی یک موهبت است.
وی ضمن اعلام قدردانی جامعه بینالملل از ملت و دولت ایران افزود: به اردوگاههای پناهندگان در کشورهای دیگر نیز سفر کردهام اما، شرایط این اردوگاهها در ایران بسیار نمونه و عالی است.
وی با بیان اینکه فراهم کردن زمینه ایجاد این اردوگاهها کار سادهای نبوده و نیازمند همکاری و تلاش گروهی است.
وی ابراز امیدواری کرد که با افزایش سفرهای مقامات بینالمللی به ایران، به اهمیت اجرای برنامه جهانی غذا بویژه در میان پناهندگان افغانی بیشتر پرداخته شود.
وی افزود: این سفر با هدف گفتوگو و برنامهریزی برای برطرف کردن چالشهای احتمالی و شناسایی فرصتها صورت گرفته است.
وی از جامعه جهانی خواست که موضوع پناهندگان را فراموش نکند و افزود: یادآوری این مهم اصلیترین هدف سفر من به ایران بود.
وی همچنین آموزش را امری مهم در مورد پناهندگان دانست و گفت: ما در سوریه اعلام کردیم که با وجود بحرانهای موجود در این کشور هیچ کودکی نباید محروم از تحصیل باشد و این شعار ما در سراسر جهان است.
به گزارش ایسنا، مهمانشهر شهید ناصری ساوه پذیرای پناهندگان افغانی است.
معاون دبیرکل سازمان ملل و مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا خواستار جذب منابع بیشتر برای کمک به پناهندگان در کل جهان شد.
ارتارین کازین در حاشیه بازدید از اردوگاه پناهندگان افاغنه واقع در میهمانشهر شهید ناصری ساوه که به همراه یک هیئت عالیرتبه از سازمان ملل صورت گرفت در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، هدف از سفر به ایران و بازدید از اردوگاه پناهندگان را بررسی از نزدیک وضعیت پناهندگان در موضوع تغذیه دانست و افزود: در این بازدید شاهد مدیریت سخاوتمندانه دولت و ملت ایران درخصوص وضعیت پناهندگان افاغنه بودیم.
وی بیان کرد: با تلاشهایی که در این اردوگاه انجام میشود کمبود خاصی مشاهده نشد اما، لازم است منابع بیشتری برای تأمین برخی نیازهای دیگر پناهندگان جذب شود.
وی ادامه داد: اولویت ما در جهان این است که هیچ پناهندهای در هیچ کشوری گرسنه نباشد و هیچ پناهندهای تا زمانی که به کشورش برنگشته است از آموزش محروم نباشد.
وی توسعه برنامههای بشردوستانه در امور غذایی و برطرف کردن مشکلات معیشتی و از بین بردن گرسنگی را در راستای تثبیت صلح و امنیت جهانی از دیگر اولویتهای برنامه جهانی غذا دانست.
وی از اعلام آمادگی مجموعه خود در خصوص بکارگیری تجارب ارزنده جمهوری اسلامی ایران در خصوص پناهندگان خبر داد و از جمهوری اسلامی ایران در خصوص بهبود وضعیت معیشتی پناهندگان و توزیع و دسترسی عادلانه به غذا و بهداشت و درمان تقدیر کرد.
کازین از ایران به عنوان یکی از بزرگترین کمککنندگان به میلیونها مهاجر خارجی یاد کرد که فعالیتهای این کشور در سطح بینالملل بینظیر است.