معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: شهر آوه در آینده نزدیک به شهری توسعه یافته تبدیل خواهد شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در آئین بهرهبرداری از درمانگاه دامپزشکی و مایهکوبی مرکزی شهر آوه از توابع شهرستان ساوه با اشاره به اینکه آوه شهری قدیمی و بخشی از تمدن و فرهنگ کشور اسلامی ماست، اظهار کرد: آوازه این شهر تا جایی است که افراد فرهیخته و مورخین به خوبی جایگاه این شهر را می و به لحاظ برخورداری از ظرفیتهای ممتاز در حوزه کشاورزی و دامپروری و نیز تاریخی بودن این خطه از میهن اسلامی در روزهای نه چندان دور به شهری توسعهیافته تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات خوبی که از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری شهر جدیدالتاسیس آوه صورت گرفته است، گفت: با وجود اقدامات خوبی که در این شهر شکل گرفته است، اما همچنان برخی کمبودها و نارساییها در این شهر احساس میشود.
وی از آوه به عنوان یک شهر تولیدکننده در حوزه کشاورزی و دامپروری یاد کرد و افزود: بزرگترین شهرک گلخانهای منطقه در شهر آوه مستقر است، ضمن اینکه بیش از 50 هزار راس دام در دامداریهای این شهر وجود دارد.
فرماندار ساوه با اشاره به همجواری شهرستان ساوه با پنج استان مهم کشور گفت: برخورداری از این ظرفیت زمینهساز اجرای کارهای زیربنایی محرک توسعه است و با وجود محدودیت در امکانات و اعتبارات تا حد توان مساعدت ویژه در این حوزه صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه حرفه و علم دامپزشکی از قدیمالایام در بین مردم گفت: در کشور ما نیز به لحاظ اهمیتی که حرفه و علم دامپزشکی در بین مردم دارد کارهای بزرگی صورت گرفته و جایگاه این حرفه بر کسی پوشیده نیست.
وی انگیزه و علاقه وافر را اصلیترین عامل در توسعه حرفه دامپزشکی دانست و گفت: بخش خصوصی که اقدام به تاسیس این درمانگاه کرده است، یک خانواده موفق و با انگیزه در این عرصه هستند.
بهاروند احداث کشتارگاه در شهر آوه با توجه به برخورداری از چندین دامداری بزرگ را نیاز ضروری این شهر بیان کرد و گفت: هم اکنون کار مطالعاتی احداث کشتارگاه دام در این شهر آغاز شده و امیدواریم با جذب سرمایهگذار بتوانیم کشتارگاه صنعتی محصولات دامی را در آوه مستقر کنیم تا ضمن کشتار دام و عرضه فرآوردههای گوناگون دامی به سودآوری و توسعه اقتصادی این شهر کمک کنیم.
وی همچنین از دامداران خواست تا با خانواده نیکبین که سرمایهگذار احداث درمانگاه دامپزشکی هستند همکاری لازم را داشته باشند تا برای بخش خصوصی نیز توجیه اقتصادی به همراه داشته باشد.
به گزارش ایسنا، امام جمعه شهر آوه نیز خدمت به مردم را اصلی ترین دغدغه مسئولان در حکومت اسلامی بیان کرد و گفت: خدای متعال را شاکریم که در کشوری زندگی میکنیم که مسئولان آن همواره به فکر مردم برای تامین نیازها و برآوردن مطالبات آنها هستند.
حجتالاسلام محمدجواد نکوئی ماهانی با تقدیر از خدمات مسئولان نسبت به شهر آوه گفت: شهر آوه شهری تاریخی و مقدس است و مردمان آن مردمانی ولایتمدار و دیندار هستند که سبقه آن در تاریخ به ثبت رسیده است و این مردم شایسته بهترین خدمات هستند.
وی نبود اشتغال کافی را مهمترین مشکل جوانان این شهر بیان کرد و افزود: با وجود پتانسیلهای فراوانی که در حوزه کشاورزی و دامی در آوه وجود دارد، اما همچنان جوانان آن با مشکل بیکاری مواجه هستند.
امام جمعه آوه در ادامه از مساعدت فرماندار و مسئولان شهری آوه خصوصا اعضای شورای شهر و شهرداری این شهر در ساماندهی ورودی این شهر از سمت اتوبان ساوه سلفچگان قدردانی کرد و خواستار تعریض و ساماندهی قسمت غربی ورودی شهر از سمت جاده قدیم ساوه به سلفچگان شد.
درمانگاه دامپزشکی و مایه کوبی مرکزی شهر آوه با صرف هزینه ای بالغ بر 700 میلیون تومان توسط بخش خصوصی راهاندازی شده و به لحاظ سابقه 25 ساله سرمایه گذار این مجموعه در حوزه دامپزشکی یکی از درمانگاههای مجهز است که با استقرار پزشک دائم کار درمان و واکسیناسیون دامها را انجام میدهد