شنبه 1 ارديبهشت 1403 | Saturday 20 April 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تفویض اختیارات از سوی مدیران استانی به شهرستان‌ها موجب تمرکززدایی از مرکز استان شده و چاشنی جهش تولید در صنایع بزرگترین شهرصنعتی کشور خواهد بود.

حجت‌الاسلام محمد سبزی امروز دوشنبه نهم تیرماه در نشستی با جمعی از مدیران صنایع شهرستان ساوه که در اتاق بازرگانی دفتر ساوه واقع در شهر صنعتی کاوه تشکیل شد، با تاکید بر اینکه جلسات حوزه تولید و صنعت باید خروجی داشته باشد، اظهار کرد: اگر بخواهیم جهش تولید به معنای واقعی محقق شود باید جلسات مرتبط با حوزه تولید و صنعت خروجی مثبت داشته و در رونق تولید موثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه تشکیل جلسات به صرف بیان گزارش و آمار و ارقام بی حاصل بوده و به سرانجام نمی‌رسد، اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین پیش نیازها برای جهش تولید تقویت صادرات است و بر این اساس باید موانع پیش روی صادرات احصا و عارضه‌یابی شده و برای برون رفت آن تصمیمات راهبردی اتخاذ شود.

حجت الاسلام سبزی با تاکید بر اینکه بخشی از وقت و هزینه سرمایه گذاران و مدیران صنایع صرف انجام بروکراسی اداری می شود و در مسیر ساوه و زرندیه به مرکز استان به هدر می رود، افزود: نباید یک تولید کننده  برای هر کاری به مرکز استان مراجعه کند بلکه باید با  تفویض اختیارات استانی، مراجعه تولیدکنندگان به مرکز استان کاهش یابد. لازمه حمایت واقعی از صنعت و کشاورزی و تحقق جهش تولید رفع بروکراسی اداری است.

وی خواستار تشکیل کارگروه تخصصی مشکلات صنعت در شهرستان ویژه ساوه با همت انجمن مدیران صنایع و اتاق بازرگانی شد و افزود: علاج واقعه باید قبل از وقوع مشکلات انجام شود. شرایط کرونایی برخی چالش‌ها را در حوزه صادرات برای تولید کنندگان ایجاد کرده است.

این نماینده مردم در خانه ملت، اصلاح قوانین ناکارآمد و وضع قوانین راهگشا در حوزه صنعت و تولید را از رویکردهای مجلس یازدهم دانست و افزود: در حوزه تولید همه سوار یک کشتی هستیم و فارغ از جناح بازی و سیاسی‌کاری به دنبال تحقق جهش تولید خواهیم بود.

در ادامه معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای تقویت تولید و ایجاد اشتغال، رویکرد دولت است تا جهش تولید به معنای واقعی محقق شود.

علی میرزایی: بازدید هفتگی از صنایع و تشکیل جلسات مستمر برای حل مشکلات صنعتگران شهرستان و پیگیری امور، از جمله اقدامات مهم دولت است تا بتوان مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی را به طور دقیق رصد و برای برون رفت از آن سازوکار مناسب اتخاذ کرد.

وی صادرات محوری را لازمه جهش در تولید دانست و افزود: صنایع شهرستان ساوه در شرایط اقتصادی حاکم بر کشور با حداکثر توان بر تقویت تولید، ایجاد اشتغال و صادرات اهتمام دارند و پیش قراولان صنعت کشور و سربازان اقتصاد مقاومتی هستند.

 

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: شیوع بیماری ویروس کرونا میزان صادرات استان مرکزی را در بهمن و اسفندماه سال گذشته ۴۵ درصد کاهش داد.

جعفر اصغری امروز دوشنبه نهم تیرماه در نشستی با جمعی از مدیران صنایع شهرستان ساوه که با حضور نماینده مجلس و فرماندار شهرستان در اتاق بازرگانی دفتر ساوه واقع در شهر صنعتی کاوه تشکیل شد، اظهار کرد: کاهش ۴۵ درصدی میزان صادرات از استان، به دلیل شرایط کرونایی و بسته شدن مرزهای ایران با کشورهای همسایه بوقوع پیوست.

وی با اشاره به اینکه ۳۵ درصد از کل صادرات استان مرکزی متعلق به شهرستان ساوه است، اظهار کرد: مجموع کل صادرات ساوه و زرندیه در سال گذشته ۳۵۷ میلیون دلار بوده که با توجه به ظرفیت صنعتی و کشاورزی این منطقه رقم پایینی است و باید تلاش کرد در سایه هدفگذاری و برنامه‌ریزی دقیق، میزان صادرات در ساوه و زرندیه به عنوان قطب کشاورزی و صنعتی استان مرکزی افزایش یابد.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در ادامه به عملکرد حوزه تجارت خارجی استان مرکزی در حوزه صادرات اشاره کرد و گفت: صادرات کالای استان مرکزی در ۱۲ ماه سال ۹۸ به ۱۸۰۰ تن معادل ۹۷۸ میلیون دلار رسیده است که نسبت به سال قبل از لحاظ وزن ۱۸ درصد رشد و از لحاظ ارزش دو درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی استان ۵۴۳  دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد کاهش داشته است، اظهار کرد: تعداد کشورهای مقصد صادراتی استان ۸۳ کشور و تعداد واحدهای تولیدی و بازرگانی صادرکننده استان ۵۴۵ واحد است.

اصغری ۱۰ بازار نخست صادراتی این استان را شامل عراق با ۳۵۲ میلیون دلار، افغانستان با ۳۳۱ میلیون دلار، ترکیه با ۹۹ میلیون دلار، پاکستان با ۶۲ میلیون دلار، امارات با ۱۹ میلیون دلار، ازبکستان با ۱۸ میلیون دلار، آذربایجان با ۱۰ میلیون دلار، ارمنستان با ۹ میلیون دلار، ترکمنستان با ۸ میلیون دلار و ایتالیا با ۶ میلیون دلار اعلام کرد.

وی بیان کرد: سهم این بازارها از کل صادرات استان حدود ۹۴ درصد است و عمده کالاهای صادراتی استان انواع هیدروکربن‌ها، فرآورده‌های پتروشیمی، شمش آلومینیوم، آبمیوه‌ها، انواع شیشه، میلگرد آجدار، پلی اتیلن سنگین و سبک خطی، تینر فوری پلی پروپیلن و ... بوده است.

این مقام مسئول در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی به عملکرد استان در حوزه واردات کالا نیز اشاره کرد و افزود: میزان واردات کالا در ۱۲ ماهه سال ۹۸ به ۱۸۰ هزار تن معادل ۴۷۰ میلیون دلار رسیده است که نسبت به سال قبل، از لحاظ وزن ۱۰ درصد افزایش و از لحاظ ارزش نیز ۱۷ درصد افزایش داشته است.

وی متوسط قیمت هر تن کالای وارداتی استان را ۲۶۱۴ دلار اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل در حدود ۶ درصد افزایش داشته و تعداد کشورهای مبداء واردات به استان نیز ۵۸ کشور بوده است.

به گفته اصغری، عمده کالاهای وارداتی به استان شامل مواد اولیه واحدهای تولیدی، ماشین آلات و قطعات کویل آلومینیوم، مواد اولیه آبمیوه، لوله و میلگرد فولادی، پاکت‌های آبمیوه، درب‌های آسان بازشوی آلومینیومی، کمپرسور، پوره، موتوپروپیلن گلایکول بوده است.

وی افزود: تعداد ثبت سفارش‌های تعریف شده در استان ۷۳۳۵ عدد به ارزش ۱۵۹۷ میلیون یورو و تعداد کارت‌های بازرگانی صادر شده ۱۷۱ عدد و تعداد کارت‌های بازرگانی تامین شده ۱۸۱ عدد بوده است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group