پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403 | Thursday 2 May 2024

تمامی اخبار

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: علت کیفیت پائین نان ساوه در دست بررسی است.

جواد حسنی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به محض دریافت گزارشاتی مبنی بر کیفیت پائین نان در یک نقطه از استان، اداره کل غله اقدام به رصد و بررسی دقیق دلایل نامرغوب بودن نان می‌کند و در خصوص شهرستان ساوه نیز به همین منوال عمل خواهد شد.

وی بیان کرد: اداره غله با تحویل گندم خریداری شده از کشاورزان به کارخانجات تولید آرد، وظیفه تامین آرد مورد نیاز نانوایان استان را بر عهده دارد و در خصوص کیفیت نان تولیدی باید دانشکده علوم پزشکی و اداره استاندارد اعلام نظر کنند. بدیهی است نماینده مقیم سازمان استاندارد در کارخانجات تولید آرد چنانچه آرد تولیدی از استانداردهای لازم و کیفیت مطلوب برخوردار نباشد، اجازه خروج نخواهند داد.

حسنی با اشاره به تولید گندم با کیفیت در ساوه و زرندیه گفت: در ساوه و زرندیه عمدتا مشکل خاصی در کیفیت گندم تولیدی وجود ندارد، اما در عین حال بررسی‌های لازم در خصوص آرد تولیدی ظرف دو روز آینده انجام و نتیجه اقدامات صورت گرفته را اعلام خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در بررسی‌هایی که صورت خواهد گرفت، پارامترهایی نظیر ضعیف بودن کیفیت گندم تولیدی، ضعیف بودن فرآوری یا مشکلات در چرخه نانوایی‌ها مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با تاکید مجدد بر اینکه کیفیت پائین مواد اولیه(گندم)، چرخه فرآوری( کارخانه و تجهیزات نانوایی) یا نبود تخصص نانوایان از جمله دلایل افت کیفیت نان به شمار می رود، افزود: این طور نیست که آرد توزیع شده در نانوایی های سطح شهر در یک نانوایی منجر به تولید نان مرغوب و در نانوایی دیگر منجر به تولید نان بی کیفیت شود، در واقع این عامل به سطح تخصص نانوایان برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: بررسی های دقیق و آزمایش های لازم علت اصلی پائین بودن کیفیت نان در این شهرستان را روشن خواهد کرد و ظرف دو روز آینده این مهم اطلاع رسانی خواهد شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group