چهارشنبه 12 ارديبهشت 1403 | Wednesday 1 May 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: 14 روستای شهرستان ساوه تا پایان سالجاری از آب آشامیدنی سالم برخوردار خواهند شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در حاشیه افتتاح کارخانه خوراک دام عشایر استان مرکزی و مزرعه کشت گیاهان دارویی در منطقه شورقویی ساوه که با حضور رئیس سازمان امور عشایری کشور صورت گرفت در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: این 14 روستا به دلیل پراکندگی جغرافیایی و موقعیتی با مشکلات جدی در حوزه تامین آب برخوردار بودند که با تخصیص اعتباری بالغ بر 17 میلیارد تومان مشکل تامین آب شرب این روستاها برطرف و تا پایان سال از این نعمت برخوردار خواهند شد.

وی از استاندار مرکزی خواست تا با تخصیص دو میلیارد تومان دیگر که قبلا وعده داده بود، زمینه ساز تسریع در اجرای این طرح و برخورداری ساکنین روستاها از آب آشامیدنی سالم شود.

منصوری خواستار حمایت دولت از عشایر به منظور زدودن چهره محرومیت از آنها شد و افزود: توسعه کشت گیاهان دارویی و حمایت از گردشگری و صنایع دستی از جمله برنامه‌های سازمان عشایری است که با تخصیص تسهیلات با نرخ چهاردرصد به متقاضیان صورت می‌گیرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: جبران خسارت‌های سرمازدگی از طریق اعطای تسهیلات مربوطه از دیگر موضوعاتی است که پیگیر خواهیم بود و امیدواریم با تخصیص اعتبارات مربوطه بخشی از خسارات سرمازدگی عشایر و روستاها جبران شود.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: اجرای طرح های خودجوش از سوی عشایر نظیر کشت گیاهان دارویی و گل محمدی، کشت گیاهان در چارچوب مقررات وزارت جهادکشاورزی از جمله فعالیت‌های مثبت عشایر شهرستان ساوه است که می‌تواند الگوی مناسب و پایلوتی برای عشایر سراسر کشور باشد.

علی میرزایی افزود: سرمایه گذاری خوبی در حوزه تامین خوراک دام عشایر در ساوه نیز صورت گرفته است و فعالیت این واحد تولیدی منجر به توسعه دامداری و دامپروری به عنوان اشتغال اصلی عشایر خواهد شد و معیشت اقتصادی آنان را بهبود خواهد بخشید.

وی به روحیه کارآمدی و توانمندی عشایر به عنوان دو مزیت مهم اشاره کرد و افزود: نرخ بیکاری در عشایر بسیار پائین بوده و حداقلی است چرا که ذاتا فعال، اقتصادگر و خلاق هستند.

فرماندار ساوه به طرح‌هایی که از سوی دولت برای حمایت از عشایر اجرا می شود اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار اشتغال مهمترین رویکرد دولت برای حمایت از عشایر بوده و تقویت و توسعه زنجیره تولید دام از جمله سیاست های دولت برای ایجاد اشتغال پایدار است و عشایر می توانند با دریافت اعتبارات مناسب از این مزیت برای بهبود معیشت خود برخوردار شوند.

وی به توزیع تسهیلات مناسب بین عشایر شهرستان ساوه به منظور توسعه اقتصادی و معیشتی عشایر اشاره کرد و افزود: هر گونه فعالیت اقتصادی از سوی عشایر که منجر به درآمدزایی و توسعه اقتصادی شود از حمایت دولت برخوردار است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: تقویت امید به زندگی در عشایر از اولویت های کمیسیون کشاورزی مجلس است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، علی ابراهیمی در حاشیه افتتاح کارخانه خوراک دام عشایر استان مرکزی و مزرعه کشت گیاهان دارویی در منطقه شورقویی ساوه که با حضور رئیس سازمان امور عشایری کشور صورت گرفت در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از موانع پیش رو در بین عشایر برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی عدم برخورداری از بیمه و نیز نبود امید به زندگی است که موجب کاهش انگیزه در بین آنان شده است.

وی ادامه داد: نبود چشم انداز روشن از آینده عشایر به ویژه فعالیت اقتصادی از جمله مشکلات مهم و موانع پیش روی عشایر است و یکی از اولویت‌ها و برنامه‌های کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی برطرف کردن این معضل است.

وی با اشاره به نگاه مجلس در برنامه ششم توسعه برای حل مشکلات عشایر و ارائه خدمات رفاهی و بیمه‌ای اظهار کرد: علاوه بر دیده شدن این موضوع در برنامه ششم توسعه چند طرح دیگر از سوی کمیسیون در مجلس شورای اسلامی برای برخورداری عشایر از طرح‌های بیمه‌ای در دستور کار است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه گفت: سرمایه گذاری در حوزه عشایر جزو سرمایه‌گذاری‌های مطمئن و پایدار به شمار می رود که کمتر تحت تاثیر تحریم و فشارهای اقتصادی بین المللی قرار می‌گیرد.

وی سرمایه گذاری در حوزه عشایر را از نقاط قابل اتکاء در حوزه اقتصادی برشمرد و با اشاره به بارندگی هایی مطلوبی که طی سال آبی جاری صورت گرفته است، اظهار کرد: بارش های اخیر خسارت هایی را به حوزه کشاورزی و دامداری وارد کرد که شهرستان‌های ساوه و زرندیه و کل استان مرکزی نیز در این حوزه خسارت‌های جدی دیدند.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی به مصوباتی که با پیگیری‌های دولت از طریق مجلس شورای اسلامی صورت گرفت اشاره کرد و افزود: مقرر شده است به نسبت خسارتی که در این حوزه برآورد شده است حمایت های لازم از خسارت دیدگان صورت گیرد.

وی به خساراتی که عشایر کشور از سیلابی شدن و سرمازدگی متحمل شدند اشاره کرد و افزود: با پیگیری سازمان امور عشایر کشور و با اذن رهبر معظم انقلاب از صندوق توسعه ملی اعتبارات لازم برای جبران این خسارات تخصیص خواهد یافت تا شاهد فعالیت موثر عشایر در حوزه‌های گوناگون اقتصادی باشیم.

این نماینده مردم در خانه ملت تاکید کرد: ساوه و زرندیه جزو قطب های مطرح کشاورزی استان و کشور محسوب می شوند و سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی این منطقه نیاز به حمایت بیشتر دارد.

وی در ادامه گفت: افتتاح کارخانه خوراک دام ساوه به منظور تامین نیاز دام عشایر استان مرکزی، طرح آب رسانی به 14 نقطه روستایی و عشایری و نیز توسعه کشت گیاهان دارویی در بین عشایر توانمند شهرستان ساوه از طرح های تاثیرگذار حوزه اقتصاد عشایر استان به شمار می‌رود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group