سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه بابیان اینکه در پنج سال گذشته حدود پانصد تن انار از این شهرستان صادر شده است، پیش بینی کرد این رقم امسال با افزایش چهار برابری به 2 هزار تن برسد.
حسن شریفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی افزود: انارهای تولیدی شهرستان ساوه علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور ، به کشور های دیگر صادر می شود.
وی بیان کرد: انارهای شهرستان ساوه به کشورهای ، آلمان، سوئیس، اوکراین، اتریش، ارمنستان، کره جنوبی، ژاپن، لبنان، امارات و کویت صادر می شود.
وی با اشاره به برداشت انار از 11 هزار هکتار باغ انار ساوه، اضافه کرد: از این 11 هزار هکتار ، 9 هزار و پانصد هکتار بارور هستند و پیش بینی می شود حدود 140 هزار تن برداشت شود.
وی ارقام انار شهرستان ساوه را ملس ساوه، تبریزی، یوسفخانی، آلک، سیاه و شیرین تابستانه و پاییزه بیان کرد.
شریفی با بیان اینکه در شهرستان ساوه سه واحد فراوری محصولات، انار را تبدیل به کنستانتره ، آب انار و رب انار تبدیل می کنند، افزود: این سه واحد یک چهارم انار ساوه را خریداری می کنند.