چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403 | Wednesday 15 May 2024

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: در سال جاری 10 درصد از مجموع کل انارهای تولید شده شهرستان تبدیل به رب می‌شود.

"محمودرضا خلیلی"  افزود: پس از برداشت انار از باغات، انارهایی که پوست آنها ترکیده و دانه‌های آن پیدا شده را برای آب‌گیری و تبدیل به رب جدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه رب انار ساوه به لحاظ مرغوبیت متقاضیان بسیاری دارد، اظهار کرد: هیچ تفاوتی بین خواص رب انار با میوه انار وجود ندارد و هر دو در خواصی که برای انار تعریف شده مشترک هستند.

به گفته وی، رب انار علاوه بر استفاده در غذا و نیز چاشنی سر سفره می‌تواند به عنوان یک محصول دارای خواص انار در فصولی از سال که انار وجود ندارد، استفاده شده و از این طریق از خواص این میوه در دیگر فصول نیز بهره برده شود.

خلیلی با بیان اینکه دو نوع رب سنتی و صنعتی در این شهرستان تولید می‌شود، اظهار کرد: نوع مصرف هر دو نوع رب یکسان بوده و فقط مراحل فرآوری آنها متفاوت است.

وی اضافه کرد: بيشترين باغات انار کشور در ساوه قرار دارد و مردم اين شهرستان علاوه بر برداشت انار در تهيه رب انار و ديگر محصولات آن اشتغال دارند، این شهرستان از نظر سطح زير کشت و ميزان توليد انار مقام اول کشور را دارد و طعم و رنگ و ميزان آبدهی انار ساوه در جهان کم‌نظير است.

وی با بیان اینکه معمولا از هر هشت کیلو انار آبدار یک کیلو رب تهیه می‌شود، افزود: هر چه رب غلیظ‌تر شود، دیرتر فاسد یا خراب می‌شود و برای افزایش کیفیت رب باید از انار آبدار استفاده شود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group